CAFFAREL

Սերը շոկոլադ է

Caffarel-ը հիմնադրվել է 1826 թվականին, երբ Իտալիան դեռ որպես երկիր ձևավորված չէր։ Այդ տարիներին Փոլ Կաֆարելը բացեց իր արհեստանոցը Թուրինում՝ դարձնելով այն շոկոլադի մայրաքաղաք։
Երբ կակաոն համարվում էր հազվագյուտ ու շքեղ մթերք, իսկ պատերազմները սահմանափակում էին դրա հասանելիությունը, Caffarel-ը ստեղծեց իր ամենանշանակալի գլուխգործոցը՝ Gianduiotto-ն՝ նուրբ կակաոյի և Պիեմոնտի պնդուկի կատարյալ համադրությամբ։
Այն դարձել է շոկոլադի մշակույթի անբաժանելի մասը՝ սերունդ առ սերունդ պահպանելով իր անկրկնելի համը։

Ապրանքներ